ORTOPEDISK REHABILITERING


Furuhöjden har avtal med Stockholms Läns landsting för ortopedisk rehabilitering t ex efter höft- eller knäoperationer, ryggoperationer, ledplastiker mm. Vi tar emot patienter från alla ortopedkliniker i Stockholm.
Rehabilitering och vård

Patienter som kommer till oss har behov av omvårdnad och rehabilitering i olika stor omfattning. Det kan vara allt från en hjälpande hand vid förflyttningar, god smärtlindring, rådgivning till avancerade såromläggningar och fysisk träning flera gånger per dag. Fokus ligger på att återhämta sig efter operationen och våga vara aktiv igen.
Multiprofessionella team

På Furuhöjden arbetar erfaren och professionell sjukvårdspersonal och vi har bemanning dygnet runt. Här finns sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och kurator. Vi samarbetar med specialistläkare inom kirurgi, ortopedi och kardiologi.
Individuell vård- och rehabiliteringsplan

Vi vill att du ska få den rehabilitering du behöver. Tillsammans med teamet läggs en individuell vård- och rehabplan upp som baseras på dina behov, dagsform och mål.
Vi erbjuder:

Eget rum med dusch och toalett. TV, radio och wifi.

Hemlagad mat från vårt eget kök.

Individuellt utformad träning tillsammans med sjukgymnast/fysioterapeut och arbetsterapeut. Det kan bland annat vara gång-, förflyttning-, balans- , rörelse- och ADL träning.

Våra sjuksköterskor och undersköterskor ger professionell omvårdnad dygnet runt där fokusområden baseras på dina behov.

För extra stöd och samtal kontaktas vår kurator.
Ring gärna vid frågor 08-630 89 03.
Välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *