ARBETA HOS OSS


Arbeta hos oss
20180327 Vi söker fysioterapeut/sjukgymnast med specialistexamen

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med en specialistexamen inom neuro eller en magisterexamen med erfarenhet inom neuro. Du ska ha lätt för att anpassa dig, tycka om att arbeta i team kring patienten men också vara trygg i dig själv och kunna arbeta självständigt. En positiv attityd och en känsla för att alltid ge det ”lilla extra” ser vi som en självklarhet för den som söker. Erfarenhet inom någon av våra diagnosgrupper och i journalsystemet TakeCare ser vi som meriterande. Du kan stå för våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.

Du kommer vara en del av Furuhöjden och arbeta både på Furuhöjdens rehabiliteringshem med inneliggande verksamhet och i vår ny öppnande polikliniska verksamhet Furuhöjden rehab och hälsa. Vår nya verksamhet öppnade den 15/1-18. På Furuhöjden Hälsa och rehab är du en drivande kraft som har viljan att vara med och utveckla och utforma vår verksamhet.

Skicka din ansökan till personal@furuhojden.com. Rekrytering pågår. Kontaktperson Catrin Olsson, HR ansvarig 08-630 89 05, 0704538900.
20180312 Kurator som vill ha nya utmaningar i ett team med fantastiska kollegor?

Vår fantastiska kurator ska gå i pension, ta chansen och bli en i vårt härliga team. Vi söker en kurator med socionomexamen gärna med terapeutisk utbildning, eller utbildning i samtalsmetodik som känner sig trygg och säker i sin yrkesroll och som helst hunnit arbeta några år i yrket. Vi önskar att du har erfarenhet från socialtjänst samt från kuratorsarbete inom hälso- och sjukvård.

Du trivs både med självständigt arbete och i team tillsammans runt patienten. Du behöver vara flexibel och tycka att blandade diagnoser är omväxlande och roligt. I ditt arbete är du beredd att ge det där lilla extra för att gästen ska få precis den rehab han/hon behöver. Du vill jobba enligt våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.Som kurator på Furuhöjden kommer du att få variation i ditt arbete. Du kommer att arbeta med våra olika avdelningar och vara till hands där det behövs. Vi har varierade diagnosgrupper där du kommer att bidra med din psykosociala kompetens i teamarbetet på avdelningarna. I din roll som kurator kommer du att ha stödsamtal, bearbetande samtal, psykosocial behandling som krisbehandling samt hålla i grupper och ge information, psykopedagogik och erfarenhetsbyte med gästerna. Du kommer också att ge social information och rådgivning både till anhöriga, patienter och medarbetarna i teamet.

Skicka din ansökan till personal@furuhojden.com. Rekrytering pågår. Kontaktperson Catrin Olsson, HR ansvarig 08-630 89 05, 0704538900.
20180212 Sjuksköterska sökes

Vi söker leg sjuksköterska som känner sig trygg och säker i sin yrkesroll och som helst hunnit arbeta några år i yrket men även om du är nyutexaminerad är du välkommen att söka. Det är din inställning som är det viktiga. Erfarenhet av ortopedi, neurologi eller onkologi är ett extra plus. Du trivs både med självständigt arbete och i team tillsammans runt patienten. I ditt arbete är du beredd att ge det där lilla extra för att patienten ska få precis den rehab han/hon behöver. Du kan stå bakom våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik. Tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse. I tjänsten ingår dag- och kvällstjänstgöring, både vardag och helg.

Skicka din ansökan till personal@furuhojden.com. Rekrytering pågår. Kontaktperson Catrin Olsson, HR ansvarig 08-630 89 05, 0704538900.

Lediga tjänster lägger vi ut här och på arbetsförmedlingens hemsida.
Om det inte finns lediga tjänster just nu går det bra att skicka en intresseanmälan med CV och personligt brev till:
Catrin Olsson, HR-ansvarig via personal@furuhojden.com.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *